#

Про нас

Яку мету ми переслідуємо

Опис проблеми

Часто і у багатьох людей обставини складаються так, що вони не можуть собі дозволити відвідати певне місце. Наприклад, подорожі в екзотичні країни, або покупки у віддалених місцях, або просто відвідування цікавих дійств. Відсутність грошей, вільного часу, обмежені фізичні можливості, нарешті об'єктивні причини, як той же коронавірус стають на цьому в заваді. Наш проект може вирішити всі ці проблеми. З його допомогою люди зможуть здійснювати подорожі в просторі, не залишаючи меж свого житла або офісу, відчуваючи всю ту гаму переживань і вражень так, як якщо б вони реально були присутні у всіх цих, навіть самих затаєних і екзотичних, місцях.

#
#

Пропонуємо інноваційне рішення

Наш проект - це своєрідна платформа, яка допомагає людям, які хотіли б відвідати ті чи інші місця на Землі з різними цілями. Для цього їм потрібно підібрати собі т.зв. «аватара», який за допомогою спеціального обладнання, або самого звичайного смартфона допоміг би їм це зробити. Вибравши аватара, клієнт може при використанні нескладних маніпуляцій керувати його рухом, маршрутом і навіть поведінкою в тих чи інших місцях і обставинах. При цьому завдяки керуванню та додатковому спеціальному обладнанню клієнт в режимі реального часу зможе відчути повний ефект присутності. Також проект може запропонувати готові рішення у вигляді програм відвідувань традиційних заходів або екскурсій

Як це працює

Короткий опис принципу віртуальної подорожі

#

Реєстрація

Зареєструйтесь на нашій платформі як мандрівник

#

Оберіть місце та аватара

Оберіть місце або дійство для подорожі, та носія обладнання (Аватара)

#

Підключення

Підключіться до аватара за допомогою смартфона або ПК

#

Подорож

Відправляйтесь у віртуальну подорож та керуйте аватаром через інтернет

Реєстрація

Наш проект - це своєрідна платформа, яка допомагає людям, які хотіли б відвідати ті чи інші місця на Землі з різними цілями: туристичні подорожі, ділові подорожі, відвідування визначних подій в різних куточках нашої планети. Для початку потрібно зареєструватись на нашому сайті. Якщо ви хочете приєднатись як аватар - вкажіть модель вашого спеціального обладнання, або смартфона. Якщо мандрівник - визначитись з місцем та метою подорожі. Кожному потрібно скачати програмне забезпечення, яке доступке для ПК, або Android смартфонів.

#
#

Оберіть місце та аватара.

Аватар на санскріті – носій божественного духа в матеріальному світі. В нашому випадку – Аватар – це людина носій спеціального обладнання, що створює ефект присутності туриста в іншому матеріальному (реальному) місці. Таким чином мета проекту Аватар Тур – створення можливості віртуальних подорожей всім світом. У проекта немає ніяких обмежень, пов'язаних з місцеперебуванням клієнта або з регіоном, який він хоче відвідати. Клієнт з Німеччини може замовити відвідування Сахари, клієнт з Японії зможе відвідати Сибір, а клієнт з України - церемонію відкриття фестивалю в Каннах.

Підключення

Вибравши аватара, клієнт може при використанні нескладних маніпуляцій керувати його рухом, маршрутом і навіть поведінкою в тих чи інших місцях і обставинах. Для керування можна використовувати звичайний персональний компьютер, смартфон, або окуляри віртуальної реальності. Ступінь керування аватаром може бути різною залежно від обладнання аватара. Найпростіший варіант це простий смартфон з навушником. Смартфон може кріпитись на тілі, руці або голові аватара, а завдяки навушнику аватар прийматиме команди керування.

#
#

Подорож.

Команди керування від користувача передаються на сервер, де зберігається як сама команда, так і статус та ступінь точності її виконання, завдяки чому можна вести статистику віртуальної подорожі та в автоматичному режимі визначати рейтинг аватара та рейтинг його обладнання. Також, якщо дозволяє обладнання аватара, в статистиці подорожі зберігатимуться GPS координати та різна технічна інформація, яку можна буде прив’язувати до карт Гугл для створення відео міст та ландшафтів в кожній точці координат. По закінченні подорожі Аватар може завантажити відео в високій якості в свій особистий кабінет, яке звідти за бажанням може бути скачане користувачем.

Послуги

Крім основної послуги - власне віртуальної подорожі, пропонуємо наступні додаткові послуги:

Послуги платформи

Додаткові можливості програмного забезпечення мандрівника.

#

Отримання відео

Відео з вашої віртуальної подорожі можна буде скачати в особистому кабінеті.

#

Отримання фото

Протягом подорожі ви можете обрати момент для отримання високоякісних фото.

#

Замовлення покупок

Ви можете зробити покупку у віртуальному турі та замовити її відправку поштою.

#

Передача повідомлень

Можливість надіслати питання особам в місці подорожі або передавати інші інформаційні повідомлення.

#

Спілкування в команді

Можливість створювати команди для голосового спілкування з іншими аватарами.

#

Власні завдання

Можливість замовлення власних маршрутів та завдання на віртуальний тур.

Послуги Аватара

Додаткові послуги та можливості аватарів.

#

Ціна

Низька ціна, при використанні мінімального обладнання.

#

Можливість апгрейдів

Можливість встановлення додаткового обладнання для складних подорожей.

#

Завдання на тур

Можливість виконання певних завдань на тур для взаємодії з оточенням.

#

Ефект присутності

Можливість залишити певні реальні згадки про відвідини місця подорожі.

Наші клієнти

Для кого буде корисним наша платформа

Наших клієнтів можна умовно розділити на дві групи:

Мандрівники:

  • Ті, хто в силу різних причин не може собі дозволити подорож оффлайн, наприклад через нестачу вільного часу, або обмежені фінансові або фізичні можливості.
  • Ті, хто хотів би попередньо ознайомитися з місцями майбутньої поїздки. Наприклад, уважно оглянути місто або готель, який вони збираються відвідати, отримавши при цьому самостійну оцінку за допомогою незацікавленої сторони.
  • Це можуть бути бізнесмени, або інвестори, або звичайні покупці роздрібних товарів, які хотіли б попередньо докладніше ознайомитися з об'єктом покупки або угоди безпосередньо на місцевості.
  • Представники різних компаній, що хочуть відвідати виставки, лекції, семінари для встановлення нових контактів, чи отримання певної інформації.
  • Представники релігійних громад, що хочуть відвідати святі місця чи певні релігійні дійства.
  • Це можуть бути люди, які за допомогою проекту зможуть отримати т.зв. ефект причетності з видатними місцями або значними подіями. Або відвідати заходи чи якісь місця на планеті з науковою або пізнавальною метою.
  • Люди, які хочуть нових вражень, чи розваг у віртуальних подорожах чи у віртуальних іграх в реальних локаціях з реальними Аватарами.

 

Аватари:

  • Любителі, непрофесіонали, які просто виконують задані функції в рамках певного завдання.
  • Професійні гіди, які не тільки можуть якісно виконувати завдання по відвідуванню якихось певних місць, а й пропонувати свої готові екскурсійні, розважальні та освітні програми.
  • Значні туристичні об’єкти, які хочуть привернути до себе увагу світової спільноти.
  • Бізнес-платформи, виставкові центри, лекторії тощо - місця для ділових зустрічей та налагодження нових контактів.
  • Ігрові площадки як то казино, квест-кімнати, місця змагань, які залучатимуть віддалених клієнтів.